Films, Series & TV

'Netflix neemt Karate Kid-serie 'Cobra Kai' over van YouTube'

foto: YouTube: Cobra Kai
  1. Newschevron right
  2. 'Netflix neemt Karate Kid-serie 'Cobra Kai' over van YouTube'

Netflix heeft de Karate Kid-serie Cobra Kai overgenomen, schrijft Deadline. De populaire serie die sinds 2018 op YouTube (Premium) te zien is, zou vanaf het derde seizoen moeten verschijnen als Netflix Original.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oude rivalen

In de serie Cobra Kai zien we hoe de volwassen Daniel LaRusso, het hoofdpersonage uit de filmreeks van The Karate Kid, zijn oude rivaal William Zabka tegenkomt. Dat is die blonde jongen waar La Russo 34 jaar geleden van won tijdens het grote karatetoernooi in de film van The Karate Kid.

Karateschool Cobra Kai

Zabka heeft aan het begin van de serie een rotleven achter de rug, is werkloos en zoekt een doel in zijn leven. Dat is een groot contrast met het leven van LaRusso. Die heeft een uitstekende baan en een leuk gezin, maar toch mist er iets in zijn leven. Hij lijkt zonder de hulp van zijn leermeester Mr. Miyagi moeite te hebben met het vinden van balans. Als Zabka een karateschool opent en die Cobra Kai noemt, kruisen zijn paden met die van Daniel LaRusso.

Karate Kid-serie

Volgens Deadline blijft de deal niet beperkt tot alleen een overname van de Cobra Kai-serie. Er zouden zelfs plannen zijn om een Karate Kid-serie uit te gaan brengen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie