Films, Series & TV

Indiaas meisje wordt skateboardster in Netflix-film 'Skater Girl'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Indiaas meisje wordt skateboardster in Netflix-film 'Skater Girl'

Waarom Prerna uit de nieuwe Netflix-film Skater Girl skateboarden zo leuk vindt? "Er heeft dan niemand controle over me en er zijn geen regels om te volgen." In de inspirerende dramafilm zie je hoe het leven van het meisje, dat opgroeit in een afgelegen arm dorpje in India, compleet verandert als ze in aanraking komt met skaten. Durft ze uiteindelijk ook de verwachtingen van haar omgeving los te laten en haar droom waar te maken door mee te doen aan de nationale skatewedstrijd?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Indiaas filmtalent

Skater Girl is het werk van de Indiase filmmaker Manjari Makijany. De rol van Prerna wordt gespeeld door Rachel Saanchita Gupta, die hiermee haar debuut in de filmwereld maakt. De Britse Amy Maghera speelt Jessica, de vrouw die de kinderen in het dorpje aan het skaten brengt en ze vervolgens aanmoedigt om hun dromen achterna te gaan.

Skatepark voor de community

Op Instagram schrijft Manjari: "De beste beloning voor het maken van een skateboardfilm was om een skatepark te bouwen voor de lokale community. Vandaag vertegenwoordigen deze kinderen de staat in de nationale kampioenschappen!"

Skater Girl staat vanaf 11 juni op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie