Films, Series & TV

Suits: Mike Ross keert terug in laatste seizoen

foto: Netflix/USA Network
  1. Newschevron right
  2. Suits: Mike Ross keert terug in laatste seizoen

De serie Suits draaide in de beginjaren vooral om de jonge en vooral intelligente Mike Ross (gespeeld door Patrick J. Adams). Hij deed geweldig werk voor advocaat Harvey Spectre, maar het enige probleem was dat de slimmerik geen diploma op zak had. Ondanks de gevaren, wist hij zich toch te redden bij het beroemde advocatenbureau Pearson, Spectre & Litt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mike en Meghan

In het achtste seizoen van Suits verdween Mike. Ook zijn partner Rachel Zane, gespeeld door Meghan Markle, was ineens nergens meer te bekennen. Van Meghan weten we dat ze inmiddels getrouwd is met prins Harry en dat een terugkeer in de serie heel onwaarschijnlijk is. Het vertrek van Mike Ross blijkt echter tijdelijk, want in het negende seizoen van Suits keert hij weer terug!

Blij met comeback

Niet alleen de fans, maar ook Patrick J. Adams is blij met zijn comeback als gastacteur in Suits: “Ik ben enorm blij dat ik onderdeel ben van het laatste hoofdstuk van Suits. Ik heb mijn televisiefamilie gemist en ik ben benieuwd welke problemen Mike Ross voor de laatste keer veroorzaakt in de firma.”

Releasedatum

Het negende seizoen van Suits bestaat uit tien afleveringen en zal ook het laatste seizoen zijn. De eerste aflevering gaat op 17 juli in première bij USA Network. Op hetzelfde tv-kanaal verschijnt een uur later de première van de serie Pearson, een spin-off van Suits. Wanneer Suits in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie