Films, Series & TV

'Temptation Island betaalt grof geld voor seks of een zoen'

  1. Newschevron right
  2. 'Temptation Island betaalt grof geld voor seks of een zoen'

Er gaan al jaren geruchten dat Temptation Island de verleiders goed geld zou betalen voor hun 'slechte' daden, maar echt bevestigd werd het nooit. Presentator Rick Brandsteder ontkende zo'n financiële constructie onlangs nog, maar tv-columnist Angela de Jong zei bij De Ochtend Show To Go dat het programma wel degelijk grof geld zou betalen voor seks of een zoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatietest?

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start met nieuwe stellen én verleiders. Van de stellen krijgt Angela de Jong steeds meer het gevoel dat ze meedoen voor bekendheid. "Als jij zegt dat je vriend al zes keer is vreemdgegaan en je noemt dit de ultieme relatietest, dan vind ik je niet geloofwaardig. Dat is gewoon dom."

Duizenden euro's

De stellen in Temptation Island doen het volgens de columnist voor de fame, maar de verleiders hebben volgens haar een ander doel om mee te doen. Angela de Jong leerde onlangs iemand kennen die benaderd is om verleider te worden en hij heeft haar verteld dat er grof geld wordt betaald als je iemand weet te verleiden: "Je krijgt 3000 euro voor een zoen, dus als je alle vier de vrouwen zoent hark je 12.000 euro binnen. Voor het in bed krijgen van een vrouw krijg je 10.000 euro", aldus Angela.

Temptation Island

De eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island verschenen donderdagochtend op Videoland. Vanavond om 20:30 uur zijn de eerste twee afleveringen bij RTL5 te zien op televisie. Daarna volgt Temptation Talk met voormalig verleidster Cherish van der Sluis, verleider Jaimy Dorenbosch en deelnemer Sidney Bout.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie