Films, Series & TV

Huis uit 'Home Alone' staat te koop voor vijf miljoen dollar

foto: YouTube: Rotten Tomatoes Classic Trailers
  1. Newschevron right
  2. Huis uit 'Home Alone' staat te koop voor vijf miljoen dollar

Als je in de jaren '90 bent opgegroeid, heb je vast warme herinneringen aan het kijken van Home Alone 2 tijdens de kerstdagen. Echter, je kunt nu ook hele mooie herinneringen maken in het huis waar het personage Kevin McCallister twee inbrekers het leven ontzettend zuur maakte. De woning uit de kerstklassieker is namelijk onlangs te koop gezet.

Geen valstrikken

Het huis uit Home Alone staat in het plaatsje Winnetka in de Amerikaanse staat Illinois. Hoewel het interieur van de woning door de huidige bewoners compleet is gerenoveerd in 2018, ziet de voorkant er nog altijd hetzelfde uit als in de film, zo meldt Deadline. Het huis bevat vijf slaapkamers, zes badkamers, een privébioscoop en een basketbalveld. Mocht je geïnteresseerd zijn in de woning, dan moet je wel heel diep in de buidel tasten. Het huis staat namelijk te koop voor maar liefst 5,25 miljoen dollar. Verder hoef je niet te vrezen dat je in één van de valstrikken van Kevin trapt. Die zijn er gelukkig allemaal uit gehaald.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Komt vaker voor

Het komt vaker voor dat woningen uit populaire films en series te koop worden gezet. Zo werd in oktober 2022 het huis van de familie Creel uit de Netflix-hit Stranger Things te koop gezet voor 1,5 miljoen dollar. Een jaar eerder werd het huis uit The Conjuring te koop gezet voor 1,2 miljoen dollar.

Ster advertentie
Ster advertentie