Films, Series & TV

Kendrick Lamar hoopt een rol te krijgen in Black Panther 2

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar hoopt een rol te krijgen in Black Panther 2

Black Panther is één van de meest besproken films op dit moment. Het heeft niet alleen in Amerika records verbroken, maar ook hier in ons eigen kikkerlandje wordt het goed ontvangen. Soundtrack-producer Kendrick Lamar heeft nu in een interview met BBC1 Radio verteld dat hij hoopt op een rol in het vervolg van de film.

{twitter https://twitter.com/BBCR1/status/966764545623646210 }

schurk

In Black Panther werd de rol van Killmonger gespeeld door Michael B. Jordan. Veel kijkers waren onder de indruk van de schurk en dat geldt ook voor Kendrick: "Killmonger is een schurk, maar hij is echt real, geliefd en onbegrepen. Ik zou een rol als die van hem graag willen spelen." Het was de rol die hem als eerst opviel en intrigeerde.

soundtrack

K. Dot nam de volledige productie van de soundtrack op zich. Het album heeft keiharde tracks met artiesten als SZA, The Weeknd, Travis Scott en Jorja Smith en je kan het al raden: ook de soundtrack werd supergoed ontvangen. Kendrick kreeg de film van te voren te zien om die vibe te voelen en ging vanuit daar aan het werk.

"Ik wist al wat ik wilde. Ik wilde sowieso de black culture erin werven, maar ook de creatieve kant van de film. Ik houd ervan om zo creatief mogelijk aan het werk te gaan en twee werelden in elkaar te werven."

Luister hier het interview over Black Panther terug vanaf 33:11.

Ster advertentie
Ster advertentie