Naar homepage
Films, Series & TV

Luther gaat pijn doen in vijfde seizoen met Idris Elba

foto: youtube/bbc
  1. Newschevron right
  2. Luther gaat pijn doen in vijfde seizoen met Idris Elba

Wie door de eerste vier seizoenen van Luther heen is gehapt als sushi, kan zijn borst natmaken voor het vijfde seizoen met Idris Elba. Dit seizoen gaat blijkbaar pijn doen als we de teaser mogen geloven. In grote letters vormt zich de zin "This Will Hurt" en dat is meteen ook het boeiendste aan de teaser. Om heel eerlijk te zijn, zie je maar weinig. Ja Idris Elba hijgt en puft terwijl hij in een soort kelder loopt, maar het is onduidelijk of hij vlucht, boos is of net seks heeft gehad in een bezemkast.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alice keert terug!

Idris Elba belooft dat we de oude Luther weer terug gaan zien en zijn bloeddorstige vriendin Alice Morgan keert ook terug. Actrice Rita Wilson zegt dat ze zeker eventjes terugkeert en wraak neemt. "Maar het is niet wat je verwacht."

Luther: the movie

De maker van Luther, ene Neil Cross, heeft ook plannen voor een Luther-filmreeks. Natuurlijk met Idris Elba in de hoofdrol, maar die heeft door zijn populariteit zo'n drukke agenda dat het niet op korte termijn zal gaan gebeuren. Neil en Idris hebben er allebei gelukkig wel zin in, dus wie weet wanneer ze een gaatje vrij kunnen maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie