Films, Series & TV

Idris Elba keert terug in vijfde seizoen van Luther

  1. Newschevron right
  2. Idris Elba keert terug in vijfde seizoen van Luther

Idris Elba trekt binnenkort zijn beroemde trenchcoat weer aan voor een vijfde seizoen van de tv-serie Luther. De fans gaan los op Twitter, maar ze zullen nog eventjes moeten wachten. Het vervolg op de serie met Elba als de boze hoofdinspecteur John Luther wordt pas in 2018 gefilmd.

Luther keert terug!

Dankzij het vijfde seizoen van Luther hebben regisseur Neil Cross en acteur Idris Elba eindelijk weer een antwoord op de veelgestelde vraag: “Wat gaat er met Luther gebeuren?"

Idris Elba kijkt net als de fans al uit naar het nieuwe seizoen waarin hij Luther mag spelen: "Neil Cross (regisseur), de BBC en ik hebben het al over een nieuw seizoen gehad en ik ben blij dat het nu rond is. Ik kan niet wachten om de trenchcoat weer aan te trekken!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luther kijken

Het vierde seizoen van Luther was de afgelopen maanden te zien op NPO3 en staat ook al op Netflix. De politieserie is wereldwijd populair en mede daardoor ook al zeven keer genomineerd voor een Emmy. De Emmy ging nooit eerder mee naar huis, maar Idris Elba won in 2012 wél een Golden Globe voor beste acteur in een miniserie voor zijn rol als John Luther.

Ster advertentie
Ster advertentie