Films, Series & TV

Fan van 'Gossip Girl'? Er komt een spin-off en dit is de cast

foto: The CW: Gossip Girl
  1. Newschevron right
  2. Fan van 'Gossip Girl'? Er komt een spin-off en dit is de cast

"You know you love me, xoxo Gossip Girl." Als je fan was (en stiekem nog steeds bent) van de dramaserie Gossip Girl, dan komt deze uitspraak je vast bekend voor. De Amerikaanse hitserie bracht van 2007 en 2012 zes seizoenen uit, maar keert dit jaar terug met een spin-off. Daar wordt langzaam steeds meer over bekend, zo is nu de nieuwe cast onthuld.

Cast

De nieuwe Gossip Girl-serie zal niet verdergaan met het verhaal van Serena, Blair, Chuck, Dan en Nate. Geen Blake Lively en Penn Badgley dus, maar wel zal de herkenbare Gossip Girl-stem hetzelfde blijven. Kirsten Bell keert namelijk terug als 'verteller'. Verder bestaat de nieuwe cast uit Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina), Eli Brown (Pretty Little Liars, Spinning Out), Johnathan Fernandez (Girls) en Jason Gotay. Emily Alyn Lind (Doctor Sleep, Revenge) is de nieuwe queen bee.

Gossip Girl meets Instagram

De nieuwe serie vertelt het verhaal van een verse groep tieners die naar de luxe privéschool in New York gaan. In tegenstelling tot de originele gang hebben zij anno 2020 te maken met social media en de spin-off zal duidelijk maken hoe groot de invloed daarvan is. De schrijvers van het script, Josh Schwartz en Stephanie Savage, zijn dezelfde als van Gossip Girl, dus dat betekent sowieso een hoop drama en juice.

HBO Max

De spin-off van Gossip Girl zal te zien zijn op HBO Max, een nieuwe onderdeel van HBO dat in mei start met uitzenden. Daarop zal ook de reünie-special van Friends te zien zijn. Of en wanneer de nieuwe Gossip Girl in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie