Films, Series & TV

Priyanka Chopra laat zich inspireren door 3 krachtige vrouwen in nieuwe YouTube Original-serie

  1. Newschevron right
  2. Priyanka Chopra laat zich inspireren door 3 krachtige vrouwen in nieuwe YouTube Original-serie

In een nieuwe YouTube Original-serie ontmoet Priyanka verschillende vrouwen die haar inspireren. Ze vraagt hen naar advies in deze serie met de toepasselijke naam If I Could Tell You Just One Thing, oftewel 'als ik je slechts één ding kon vertellen'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

PRESTATIEDRUK

In de eerste aflevering spreekt de actrice onder andere met Simone Biles. Deze 22-jarige turnster is viervoudig Olympisch Kampioen en kan als geen ander vertellen hoe belangrijk het is om door te zetten. Ze spreekt met Priyanka over de druk om continu perfect te zijn, haar geschiedenis met seksueel misbruik en hoe belangrijk therapie voor haar is geweest.

"Ik moet altijd voldoen aan de behoeftes van anderen. Elke dag, de hele tijd. Dat is waarschijnlijk het moeilijkste waar ik doorheen ga."

risico's

Als Simone één ding mag adviseren, is dat je in het leven risico's moet nemen en dingen moet doen waar je bang voor bent: "Ik heb in 2018 dingen gedaan die ik angstaanjagend vond, maar het heeft me doen realiseren wie ik was als persoon."

ups en downs

De tweede vrouw die Priyanka spreekt, is Awkwafina. Deze comédienne, actrice en rapper verloor haar moeder toen ze heel jong was en werd door andere als zielig kind behandeld. Zelf wilde ze helemaal niet een symbool van leed zijn. Humor heeft haar daarin geholpen. Haar advies aan Priyanka is afkomstig van haar eigen oma. "Het leven is alleen maar een reeks van ups en downs. Als je bovenop bent, kun je alleen maar naar beneden gaan en als je beneden bent kun je alleen maar omhoog gaan."

zijn wie je wil zijn

Ten slotte gaat Priyanka nog langs bij de 72-jarige succesvolle modeontwerpster Diane Von Fürstenburg. Zij vertelt weer een heel ander verhaal aan Priyanka. Ze trouwde op 22-jarige leeftijd en wilde toen liever het leven van een man leiden: "Ik begreep niet waarom mannen de vrijheid hadden om affaires te hebben en vrouwen niet." Daarom heeft is zelf meerdere keren vreemdgegaan en heeft daar geen spijt van. Ze hoopt nu ze 72 jaar oud is alle vrouwen te kunnen inspireren om te zijn wie ze willen zijn.

"Ik heb nog nooit een vrouw ontmoet die niet sterk is. Die bestaan niet. Vrouwen moeten weten dat ze sterk zijn."

Haar advies is dat je beste relatie die met jezelf zou moeten zijn: "Dat betekent niet dat je vol van jezelf moet zijn, maar je moet 'ownen' wie je bent."

Ster advertentie
Ster advertentie