Films, Series & TV

Bloedstollende serie 'The Sinner' krijgt derde seizoen

foto: Instagram: thesinnerusa
  1. Newschevron right
  2. Bloedstollende serie 'The Sinner' krijgt derde seizoen

Goed nieuws! Detective Ambrose keert terug voor een derde seizoen van de bloedstollende serie The Sinner. USA Network, van wie de serie origineel afkomstig is, heeft namelijk een nieuw seizoen besteld. Magic Mike- en American Horror Story-acteur Matt Bomer zal daarin de hoofdrol gaan spelen.

nieuw mysterie

Los van Bill Pullman als Harry Ambrose heeft The Sinner elk seizoen een andere cast en een losstaande verhaallijn. Het derde seizoen zal gaan over aanstaande vader Jamie uit het plaatsje Dorchester. Hij zoekt na een ongeluk contact op met detective Ambrose, die vervolgens weer te maken krijgt met een heftige en mysterieuze zaak. Wanneer het derde deel bij ons op Netflix te zien zal zijn, is nog niet bekend.

moordzaken

Grote kans dat dit nieuwe seizoen van The Sinner weer zenuwslopend en behoorlijk luguber wordt. In het eerste seizoen vermoorde Jessica Biel (die beide seizoenen ook produceerde) als Cora namelijk op klaarlichte dag uit het niks een willekeurige man. In het tweede seizoen was het de 13-jarige Julian die plotseling zijn ouders vermoordde. In beide gevallen was het Ambrose die zich helemaal in de moordzaken stortte om deze tot de bodem uit te zoeken.

Ster advertentie
Ster advertentie