Films, Series & TV

Je kan straks slapen in het huis van Otis uit 'Sex Education'

foto: Netflix/Instagram: thechaletsymondsyat
  1. Newschevron right
  2. Je kan straks slapen in het huis van Otis uit 'Sex Education'

Fan van de Netflix-serie Sex Education? Dan ken je ook het sicke huis waar Otis en zijn moeder wonen. En in dat huis kunnen jij en je vrienden - straks na de coronaciris - ook slapen. The Chalet, zoals het huis nu officieel heet, wordt namelijk omgetoverd tot een Bed & Breakfast.

Populair

The Chalet staat in het Engelse Symonds Yat, vlakbij de grens met Wales. Eigenaar Stuart Morgan, die het huis in 2002 kocht, vertelde aan Insider dat hij sinds het begin van dit jaar al meer dan 3000 aanmeldingen heeft gehad van mensen die graag willen komen logeren. Niet gek, als je het prachtige uitzicht over de vallei ziet waar Otis en zijn moeder altijd ontbijten...

BEVEILIGER

Het Sex Education-huis en de omgeving worden sinds de populariteit van de serie sowieso een stuk drukker bezocht. Stuart heeft zelfs al een beveiliger moeten aannemen om ervoor te zorgen dat toeristen niet zomaar het terrein betreden. "Je hebt altijd een paar idioten die willen proberen om een stapje verder te gaan."

Geen feestjes please

Stuart is momenteel nog bezig met renoveren, zodat The Chalet over een paar weken ready is om gasten te ontvangen. Hij is blij dat zijn B&B nu al zo in trek is, maar is wel een beetje bang dat fans van de serie er wilde Sex Education-feestjes gaan geven. De eigenaar zal dan ook zorgvuldig checken aan wie hij het huis verhuurt. "We hebben fijne buren die we niet willen storen."

Ster advertentie
Ster advertentie