Films, Series & TV

Nieuwe trailer van 'Coming 2 America' staat online

foto: YouTube: Amazon Prime Videofoto: YouTube: Amazon Prime Video
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe trailer van 'Coming 2 America' staat online

Nog een maandje wachten en dan kunnen we ein-de-lijk genieten van het vervolg op de legendarische film Coming To America uit 1988. Om je alvast in de stemming te brengen, dropte Amazon Prime Video een nieuwe trailer van Coming 2 America.

Verloren zoon

In de eerste film vertrok Prince Akeem Joffer naar Amerika om de liefde van zijn leven te vinden. Hij werd uiteindelijk verliefd op de Amerikaanse Lisa McDowell (Shari Headley), met wie hij ook trouwde.

Door de nieuwe trailer van Coming 2 America wordt echter duidelijk dat Akeem niet stilzat tijdens zijn tripje in Amerika. Zo komt hij erachter dat hij een zoon heeft verwekt bij een andere vrouw. Daarom besluit Akeem, die op het punt staat om koning van Zamunda te worden, naar de VS te gaan om zijn verloren zoon te vinden. Aangezien Akeem alleen maar dochters heeft, is dit zijn enige kans op een troonopvolger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekende en nieuwe gezichten

Coming 2 America is vanaf 5 maart te zien op Amazon Prime Video. Behalve Eddie Murphy zijn meerdere bekende gezichten te zien in de film. Zo keert Arsenio Hall terug als Semmi, speelt James Earl Jones opnieuw de rol van King Jaffe Joffer en is Shari Headley weer te zien als Lisa McDowell.

Een van de nieuwe toevoegingen aan de cast is Wesley Snipes. Hij vertolkt de rol van vijand General Izzi, die Zamunda over wil nemen. Ook Jermaine Fowler, Leslie Jones, Teyena Taylor, Tracy Morgan, Nomzamo Mbatha, KiKi Layne en Bella Murphy behoren tot de nieuwe gezichten.

Ster advertentie
Ster advertentie