Films, Series & TV

OMG: 'Rachel' date officieel met Britse prins Harry

  1. Newschevron right
  2. OMG: 'Rachel' date officieel met Britse prins Harry

Actrice Meghan Markle, beter bekend als Rachel uit de hitserie Suits, date met de Britse prins Harry. Dat heeft de prins vandaag via zijn woordvoerder officieel bevestigd in een brief. De aanleiding voor de brief is echter minder vrolijk. Meghans koninklijk vriendje is namelijk bang dat zij niet veilig is.

Ingebroken

Sinds de geruchten rondgaan dat de twee een stel zijn, wordt de Canadese en haar vrienden en familie ernstig lastig gevallen door paparazzi. Met de brief wil Harry opdringerige media vragen zich terug te trekken.

Volgens de prins zou een Britse krant (The Sun) haar openlijk hebben gebasht op hun voorpagina en hebben meerdere reacties online een racistische en seksistische toon. Journalisten zouden zelfs de actrice's huis hebben proberen binnen te dringen.

Overleden moeder

Harry heeft sinds hij jonger is een moeizame relatie met de media. Zijn moeder prinses Diana overleed in een ongeluk na een chaotische achtervolging door de pers en op zijn 20ste raakte hij in gevecht met een roddelfotograaf voor een Londense nachtclub. En in 2012 publiceerde een krant en website naaktfoto's van de prins in een hotelkamer in Las Vegas. Meghan zelf heeft nog niet openlijk gereageerd op de bezorgdheid van haar nieuwe liefde.

Ster advertentie
Ster advertentie