Films, Series & TV

Jeugdsentiment: er komt een reboot van 'Rugrats' met de originele cast

foto: Paramount+foto: Paramount+
  1. Newschevron right
  2. Jeugdsentiment: er komt een reboot van 'Rugrats' met de originele cast

"Een baby doet wat hij moet doen!" Was jij vroeger ook zo’n fan van het programma Rugrats, ook wel bekend als Ratjetoe,op Nickelodeon? Binnenkort komt er met 3D-animatie een reboot van de bekende kinderserie. Het beste nieuws is misschien wel dat de originele cast terugkeert.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Originele cast

Tommy, Chuckie, Angelica, Susie en de tweeling Phil en Lil zien we alle zes weer terug in de reboot. De originele cast zal de stemmen inspreken. "Rugrats wordt door fans van over de hele wereld beschouwd als een van de meest iconische cartoons. We hebben veel respect voor de originele serie en we zijn trots dat we iets volledig nieuws kunnen maken voor een nieuwe doelgroep", vertelt Ramsey Naito, president van Nickelodeon Animation.

'Rugrats'

Rugrats is een kinderserie die tussen 1991 en 2005 werd uitgezonden op Nickelodeon. De serie heeft negen seizoenen en daarna zijn er drie films in de bioscoop verschenen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Paramount+

De reboot verschijnt op de nieuwe streamingsdienst Paramount+. Deze streamingdienst wordt 4 maart gelanceerd en ergens in de lente wordt Rugrats toegevoegd.

Ster advertentie
Ster advertentie