Films, Series & TV

Vierde seizoen van Mocro Maffia start ook met een miniserie

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Vierde seizoen van Mocro Maffia start ook met een miniserie

Achmed Akkabi komt met goed nieuws voor de Mocro Maffia-fans! De Mocro Maffia-acteur en schrijver liet zondagavond in de talkshow Humberto weten dat er een verassing aankomt: het vierde seizoen zal net als het derde seizoen worden ingeleid met een miniserie.

Overtreffende trap

Wanneer het vierde seizoen precies op Videoland zal verschijnen, is nog onbekend. Wel zijn er sowieso plannen voor een miniserie, om het nieuwe seizoen in te leiden. De miniserie van het derde seizoen, #Komtgoed, scoorde hoge kijkcijfers. "Er is ook een idee om dat weer te gaan doen volgend seizoen. Alleen in een iets andere vorm. Ik heb wel een idee voor een spin-off die toch wel een overtreffende trap is'', vertelt Akkabi aan RTL.

Derde seizoen

Totdat het vierde seizoen er is kunnen de trouwe fans nog genieten van de afleveringen van het derde seizoen. Hierin is Romano spoorloos verdwenen, waardoor Potlood er alleen voor zal komen te staan in de oorlog tegen De Paus. In de tussentijd wilt Nadira koste wat het kost wraak nemen voor alles wat haar en haar familie is aangedaan in de eerdere seizoenen. Kortom, alle ingrediënten voor het overtreffen van de vorige seizoenen. Dat het derde seizoen een groot succes is, blijkt ook uit de kijkcijfers, want het nieuwe seizoen breekt records op Videoland. En als we Achmed Akkabi moeten geloven, zal het vierde seizoen inclusief miniserie zorgen voor heel veel heat!

Ster advertentie
Ster advertentie