Films, Series & TV

Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' breekt record op Videoland

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' breekt record op Videoland

Fans van Mocro Maffia kunnen sinds afgelopen weekend eindelijk weer genieten van hun favoriete serie. Het derde seizoen is van start gegaan en er is massaal naar de eerste aflevering gekeken. De episode trok zelfs meer kijkers dan ooit: 30% meer dan de eerste aflevering van het vorige seizoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bedankt namens de Paus

Hoeveel mensen er precies naar de serie hebben gekeken, is niet duidelijk. Videoland deelt namelijk, net als veel andere streamingdiensten, bijna nooit exacte kijkcijfers. Acteur en producent Achmed Akkabi, oftewel de Paus, is in ieder geval blij met het enthousiaste kijkgedrag van de fans. "Wat een helden zijn jullie. Dank", schrijft hij op Instagram.

Zeven afleveringen

Twee weken geleden kwam als verrassing nog de Mocro Maffia-miniserie Komtgoed online, die seizoen twee en drie aan elkaar verbindt. Daarin staat het prosonage Komtgoed centraal, gespeeld door de 16-jarige acteur Marouane Meftah. In het derde seizoen gaat het grote verhaal weer verder. In één keer alle zeven afleveringen bingen gaat dit keer helaas niet, er komt elke week een nieuwe aflevering online.

Ster advertentie
Ster advertentie