Films, Series & TV

Mocro Maffia verrast kijkers met miniserie 'Komtgoed'

foto: Videolandfoto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Mocro Maffia verrast kijkers met miniserie 'Komtgoed'

Achmed Akkabi komt met goed nieuws vandaag! De Mocro Maffia-acteur en -schrijver laat op de Instagram van Videoland weten dat er een verrassing online staat: een miniserie genaamd Mocro Maffia: Komt goed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Komtgoed

Het derde seizoen van Mocro Maffia komt over een week, op 29 januari, online. Tot die tijd kunnen fans zich vermaken met deze extra zevendelige miniserie. Daarin staat het personage Komtgoed centraal, gespeeld door de 16-jarige acteur Marouane Meftah. Het verhaal gaat verder waar seizoen twee is geëindigd. Na een mislukte reddingspoging van Muis, stapelen de problemen van Komtgoed zich op. Een ruzie escaleert en hij belandt in handen van justitie. Vervolgens lijkt er maar één uitweg mogelijk...

De miniserie is niet te vergelijken met de reguliere seizoenen. Zo duren de afleveringen slechts enkele minuten. Een "opwarmertje voor seizoen 3" dus, zoals Achmed Akkabi het omschrijft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Leuk tussendoortje'

"New season, new talent. Jullie zijn niet anders van ons gewend", schrijft Achmed op Instagram over wat hij zelf "een leuk tussendoortje" noemt. De acteur die de rol van de Paus speelt, is creatief producent en scriptschrijver van de miniserie. Hij deed dit samen met Kevin Boitelle, Mustafa Duygulu en Martin van Steijn. De regie is in handen van Aaron van Valen.

FunX Bingewatch

Wil je op de hoogte blijven van de beste series van dit moment? Check de podcastpagina van FunX Bingewatch voor de laatste updates. Bingewatch time!

Ster advertentie
Ster advertentie