STER Advertentie

FunX Bingewatch

FunX Bingewatch

FunX Bingewatch helpt je door de jungle van series heen met binge-tips en updates, zodat je helemaal up-to-date bent. Ben je door jouw favoriete series heen of kan je wel wat kijkadvies gebruiken? Dan is Binge Watch dé plek waar FunX je tipt over de spannendste, engste en vooral leukste series die je kan checken.

Afleveringen

#66 - Ares, wat moeten we daar nou in hemelsnaam van vinden?!

Afgelopen week kwam de allereerste 100% Nederlandse Netflix Original uit en die was nogal, nou ja, vreemd. Natuurlijk moeten Niels en Jochgem het daar even over hebben. Verder nieuws over Watchmen, Better Call Saul, het vervolg op Game Of Thrones én een nieuwe serie met niemand minder dan Reese Witherspoon en Kerry 'Scandal' Washington.

#65 - Chris Rock, Awkwafina, Lil Dicky en The Rock

Dit is de Bingewatch van de bekende namen. Chris Rock, Awkwafina, Lil Dicky en The Rock zijn allemaal - binnen nu en afzienbare tijd - in een nieuwe serie te bewonderen en daar hebben wij het natuurlijk over. Want zo rollen we. Maar dat weten jullie ook.

#64 - Kan het nog bizarder dan de docu Don't F**k With Cats?!

In de eerste reguliere Bingewatch van 2020 móéten we het natuurlijk hebben over Don't F**k With Cats. Wat de fok was dat?! Verder hebben we goed nieuws voor de fans van Top Boy en keek Jochgem alvast de eerste afleveringen van een spiksplinternieuwe serie van HBO.

#63 - 10 nieuwe series die je in 2020 niet mag missen!

Nieuw jaar, nieuwe series. Ook in 2020 slaan de HBO's, Netflixen en Amazones van deze wereld ons weer om de oren met nieuwe titels om de vingers bij af te likken. Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben Niels en Jochgem wat van die nieuwe series voor je op een rijtje gezet. Hoe handig is dat?!

#62 - Wat waren de beste series van 2019?

2019 was een meer dan prima seriejaar. Als je echt had gewild, had je in principe het hele jaar tevreden knorrend op de bank kunnen liggen met een zak cheese onion op je pens. Maar wat waren nou echt de toppers? Niels en Jochgem zetten de lekkerste tien series van dit jaar even voor je op een rijtje. Zo zijn zij, dienstbaar als altijd.

#61 - Wat waren de beste series van dit decennium?

De 10's zitten er bijna op, dus dat is een prima moment om eens te kijken naar wat de afgelopen tien jaar ons eigenlijk aan series heeft gebracht. Verder komt Netflix deze week met een serie die Game Of Thrones moet doen vergeten én krijgen we een kijkje achter de voordeur van grappenmaker Kevin Hart.

#60 - When They See Us is groot onrecht aangedaan.

Deze week werden de nominaties van de prestigieuze Golden Globes bekendgemaakt en één serie schitterde daar in afwezigheid. Schandalig. Maar echt. Verder aandacht voor The New Pope, een serie die zomaar tot de beste van 2020 kan gaan behoren, én Steven 'Peaky Blinders' Knight gaat aan de haal met het allerbekendste kerstverhaal ooit. Mooie dingen!

#59 - De comeback van Jesse Pinkman. Maar dan anders.

HBO komt met zowel Amerikaans als Europees serienieuws, André 300 kan niet alleen rappen maar ook acteren én dit weekend begint een nieuwe serie met niemand minder dan Aaron "Jesse Pinkman" Paul en Octavia Spencer.

#58 - 10 lekkere series waar (bijna) niemand het over heeft

Game Of Thrones, Breaking Bad, Power en Suits kennen we allemaal wel, maar wat zijn nou de lekkere series waar (bijna) niemand het over heeft? Speciaal voor jou zet Bingewatch een aantal van de meest onbekende smullers voor je op een rijtje. Heb jij ook weer iets om interessant mee te doen op feestjes. Hieronder de tien besproken series: 1. The Spoils Of Babylon 2. Flesh And Bone 3. The Booth At The End 4. Babylon Berlin 5. Sneaky Pete 6. Snowfall 7. Kidding 8. Trust 9. Comrad Detective 10. Survivors Remorse

#57 - Kevin Hart geeft Netflix de sleutels van zijn huis.

Netflix komt met een zesdelige docu over één van de 'grootste' comedians van dit moment, Jochgem's favoriete film wordt een serie en HBO heeft nieuwe trailers. Zomaar wat onderwerpen in deze nieuwe editie van Bingewatch.

#56 - Wat hebben The Mandalorian, Friends en Ray Donovan met elkaar te maken?

Ze gaan allemaal over de tong in een nieuwe editie van jouw favoriete seriepodcast Bingewatch! Verder spuwt Jochgem zijn gal over Joe en fietst Niels er waarschijnlijk weer ongevraagd een bioscoopfilm in. Je hoort het al: business as usual. Zwengel maar aan die handel!

#55 - Apple TV+: hot or not?

Het was de week waarin Apple TV+ haar eerste series lanceerde en Niels en Jochgem hebben daar een mening over. Het zal weer eens niet. Verder komt Jordan Peele - de maker van films als Us en Get Out - met een serie over opgefokte nazihunters én This Is Us is in het Nederlands vertaald. Tsja, wat moeten we daar nou van vinden?

#54 - Goed nieuws voor fans van The Bridge en Game Of Thrones

Deze week zag Jochgem een serie waar fans van The Bridge de vingers bij af zullen likken en kwam HBO met goed nieuws voor een ieder die na Game Of Thrones in een zwart gat is gekletterd. Wij allemaal dus! Ook gaat Apple TV+ vandaag live, dus tipte wij drie van hun series die je absoluut moet checken. Hoeveel goed nieuws wil je hebben?!

#53 - Man achter The Wire en The Deuce komt met nieuwe serie

The Wire, volgens sommigen de beste serie ooit gemaakt. Één van de schrijvers - Richard Price - komt nu met een nieuwe serie en de trailer is echt belachelijk hard. Ook keek Jochgem alvast de eerste vier afleveringen van de nieuwe fantasyserie His Dark Materials die 3 november van start gaat. Als je lekker ging op Harry Potter, dan moet je nu dus sowieso op 'play' drukken.

#52 - Apple TV+ blijft maar uitpakken.

Jochgem had deze week met El Camino en de eerste afleveringen van Watchmen twee grote teleurstellingen te verwerken, maar er is ook goed nieuws. Apple TV+ blijft maar met mooie projecten strooien en Bingewatch zou Bingewatch niet zijn als wij jou daar niet tot in detail van op de hoogte zouden brengen.

#51 - Penoza heeft een waardige opvolger.

Ging je lekker op Penoza, Undercover en Mocro Maffia, check dan deze editie van Bingewatch, want er is opnieuw een Nederlandse maffiabaas met zijn eigen serie. Verder gaat Rico Verhoeven Jean-Claude Van Damme achterna én verschijnt deze week een serie die is gebaseerd op het universum van Jason Bourne. Waar wacht je nog op?! Luisteren met je donder!

#50 - HBO heeft het super hero virus te pakken.

Watchmen is nog niet eens begonnen of HBO heeft al bekendgemaakt dat ze werken aan een pilot voor een andere rauwe DC Comic. Goed nieuws! Niet in de laatste plaats omdat ze in zee gaan met een regisseur die momenteel in topvorm verkeert. Wie zou dat zijn? Doe maar luisteren, dan kom je er vanzelf achter.

#49 - Een goed alternatief voor Top Boy.

Vorige week voorspelden Niels en Jochgem wie er vandoor zouden gaan met de Emmy's en deze week moeten ze eerlijk toegeven dat ze blijkbaar helemaal geen verstand hebben van series. Nee hoor, de glazen bol deed redelijk zijn werk. Ook even fanboyen op de nieuwe El Camino: A Breaking Bad Movie én we tippen een goed alternatief voor Top Boy. Hoe kan die níét jouw (nieuwe) favoriete podcast zijn?!

#48 - Wie worden de grote winnaars bij de Emmy's?

Niels en Jochgem hebben hun glazen bol er maar eens bij gepakt en gaan een poging wagen om te voorspellen wie er dit weekend met de Emmy's vandoor gaan. Een kansloze missie natuurlijk, maar je moet die Bingewatch podcast toch op één of andere manier zien te vullen.

#47 - Apple en Disney op oorlogspad.

Vanaf deze week kan Nederland als eerste gebruik maken van de nieuwe streamingdienst Disney+ en Apple dropte de trailer van een nieuwe serie met niemand minder dan Jason 'Khal Drogo' Momoa in de hoofdrol. Kerst is vroeg dit jaar!

#46 - Gomorra 2.0 in de maak?

Als Gomorra één van je favoriete series is, opgelet! De mensen achter Genny en Ciro zijn met een nieuw hoogstandje bezig en daar kijkt Jochgem nu al naar uit. Ook premièredata voor twee grote HBO producties én Borat is terug, maar wel compleet anders dan je van hem gewend bent.

#45 - El Camino: A Breaking Bad Movie komt er aan!

Breaking Bad wordt een film, Star Wars wordt een serie en Jochgem en Niels worden worden daar dan weer heel erg hyper van. En geef ze eens ongelijk. Verder nieuws over Mocro Maffia, Top Boy en Ballers. Wat wil je nog meer van je favoriete podcast?!

#44 - Tien lekkere nieuwe series in het najaar.

Ook in de tweede helft van 2019 hoeven we ons niet te vervelen, want er staan een paar belachelijk lekkere nieuwe series op het programma. Vandaag bespreken we tien nieuwe titels die jou door die donkere herfstmaanden gaan slepen. Graag gedaan!

#43 - De beste series van 2019. Tot nu toe.

Aangezien iedereen zeeën van tijd heeft i.v.m. de zomervakantie, leek het ons een goed plan om een aantal van de lekkerste, bizarste, spannendste en meest onderbelichte series van 2019 voor je op een rijtje te zetten. Huiswerk tijdens je vakantie, wij geven het gewoon.

#42 - Goed nieuws over Homeland, Modern Family en Atlanta!

Homeland, Modern Family en Atlanta komen met goed nieuws, Forest Whitaker speelt een meedogenloze gangster en Jay Z en Oprah komen deze week allebei met een nieuwe serie. Dat zal allemaal niet even een potje interessant zijn! Waar wacht je nog op? Luisteren met je donderrrrr!

#41 - The Boys: misschien wel de beste superheldenserie ooit

Afgelopen week zag Jochgem de beste superheldenserie ooit, dus daar moet over gepraat worden. Twee grote series krijgen een spin-off én Wu-Tang: An American Saga wordt met het droppen van iedere nieuwe trailer vetter en vetter.

#40 - San Diego Comic-Con is een goudmijn voor nieuwe series.

Afgelopen week was het in San Diego weer tijd voor Comic-Con en dat is traditiegetrouw de plek waar zenders trailers droppen voor al hun nieuwe series. Nice! In deze editie van Bingewatch zetten we er een paar voor je in het zonnetje. Ook aandacht voor het tweede seizoen Homecoming - met een hoofdrol voor niemand minder dan Janelle Monae - én in Australia komt er na 11 seizoenen Masterchef een einde aan een tijdperk.

#39 - Maakt jouw favoriete serie kans op een Emmy?

Het is weer zover: de Emmy's komen er aan! De hele waslijst aan genomineerden is deze week bekendgemaakt en Niels en Jochgem gaan die eens even goed doorlichten. Verder komt Alicia Keys met een serie én HBO heeft zo'n beetje iedere zwarte, vrouwelijke comedian weten te strikken voor een hilarische sketchshow.

#38 - Game of Thrones prequel belooft veel goeds!

George R.R. Martin dropte deze week wat nieuwe feitjes over de spin-off van Game of Thrones en daar worden Niels en Jochgem best wel een potje hyper van. Helaas is er minder enthousiasme over Showtime's City on a Hill. Het blijkt jammer genoeg niet de nieuwe The Wire te zijn. Het was ook te mooi om waar te zijn.

#37 - Krijgt Harry Potter zijn eigen serie?

Het antwoord op die vraag is nee, maar Warner is wel iets van plan met het Harry Potter-universum. Ook niet verkeerd. Verder veel hiphop met het nieuwe drama Wu-Tang: An American Saga en de docureeks over DefJam's (mede)oprichter Rick Rubin. Oh ja, en The Walking Dead lijkt dan eindelijk z'n beste tijd gehad te hebben. HET ZOU EENS TIJD WORDEN!

#36 - Michael B Jordan en Oprah komen met een nieuwe serie.

Na Apple, Facebook, YouTube, Disney en nog een hele rits andere grote platformen timmert ook IMDb aan de weg met haar eigen streamingsdienst. En het is nog gratis ook! Verder trailers voor drie hele lekkere nieuwe series én Russell Crowe kruipt in de huid van een man die lange tijd Trump's agenda bepaalde.

#35 - Onrust in het Midden-Oosten vanwege nieuwe Netflix Original.

In Jordanië is niet iedereen even enthousiast over één van de nieuwste Netflix Originals, George Clooney komt na Catch-22 opnieuw met een interessante serie en Jochgem keek misschien wel de meest ontoegankelijke serie ooit. Dat het allemaal in een uurtje Bingewatch past! Het is bijna niet te geloven!

#34 - Wordt Drake de nieuwe Spike Lee?

Na de gangsterserie Top Boy heeft Drake zich opnieuw bemoeid met een serie en half Amerika spreekt er schande van, Bob Odenkirk - die van Better Call Saul - zit in een animatie om de vingers bij af te likken én deze week start en serie die misschien wel kan wedijveren met The Wire. Okay, waarschijnlijk is dat wat overdreven, maar City On A Hill is wel de tip van de week.

#33 - When They See Us: hoeveel frustratie kan een serie opleveren?

Na Queen Sugar heeft Ava DuVernay opnieuw een serie afgeleverd die bol staat van de maatschappijkritiek en daar moeten we het natuurlijk even over hebben. Disclaimer: het gaat niet goed zijn voor je bloeddruk. Verder wat aandacht voor de eerste Apple Original én een hele berg 'oude' series komen met een nieuw seizoen.

#32 - Wat doen Obama, Bill Clinton en Snoop Dog in dezelfde documentaire?

In deze editie bespreken we een aantal nieuwe series die je in juni absoluut niet mag missen. Verder maken we kennis met Clarence Avant. Ook geen idee wie dat is? Twee oud-presidenten, Snoop Dog, P. Diddy, Babyface en nog een hele waslijst aan bekende gezichten leggen uit waarom hij de godfather van de black entertainment is. Mooie dingen!

#31 - Krijgen we met His Dark Materials een soort Harry Potter on crack?

Tillen HBO en de BBC het fantasygenre met His Dark Materials naar een nieuw niveau? Kan Marilyn Manson ook acteren? Wordt Jochgem's jeugd geweld aangedaan of maakt Netflix van Jim Henson's Dark Crystal een waar eerbetoon? De antwoorden hoor je in een nieuwe aflevering van Bingewatch!

#30 - Undercover. Fantastisch of een New Kids parodie op Narcos?

De eerste Nederlandse Netflix Original is een feit, maar de meningen zijn op z'n zachtst gezegd verdeeld. Game Of Thrones fans eisen een remake van seizoen acht en goed nieuws voor de liefhebbers van This Is Us. Van alles wat dus, in deze nieuwste editie van Bingewatch!

#29 - De Coen brothers maakten geen serie, maar Ben Affleck en Matt Damon wel.

George Clooney zit in een serie die rechtstreeks uit de keuken van de Coen brothers had kunnen komen, Benn Affleck en Matt Damon gaan met Kevin Bacon in zee en wat vinden Jochgem en Niels van de eerste Nederlandse Netflix Original? Zomaar wat dingen uit deze bomvolle editie van Bingewatch.

#28 - De thuishaven van Dexter en Homeland gaat in zee met Kanye West.

Ja, het staat er echt. Showtime heeft groen licht gegeven voor het maken van een serie die is ontsproten uit het geniale (?) brein van Kanye West. Wij gaan proberen uit te leggen waar de serie over gaat. Proberen. Verder een ode aan de man die ons Omar Little en Chalky White gaf én één van George Lucas z'n films wordt misschien verbouwd tot serie, en het is niet Star Wars. Het is me allemaal nogal wat!

#27 - Heeft HBO met Chernobyl een nieuwe klapper te pakken?

Zelden zat er meer leuks in één editie van Bingewatch. We hebben Jochgem's eerste reactie op HBO's allernieuwste serie: Chernobyl. Niet alleen Michael Jordan is in 2020 in een serie te zien, maar ook de NBA-grootheid Magic Johnson. Ava DuVernay dropt een nieuwe Netflix Original én Masterchef Australia is weer terug! Woohoo! Dat het allemaal in een podcast van een uur past.

#26 - Lekker fanboyen op Snoop, Mohammed Ali en Russell Crowe.

Snoop praat over wiet, Russell Crowe over Fox News en Mohammed Ali vooral over zichzelf. En Niels en Jochgem praten dáár dan weer over in een nagelnieuwe aflevering van Bingewatch. Ook nog wat aandacht voor een superheldenserie die zomaar wél heel tof kan worden en een kleine lofzang voor Lena Waithe en haar serie The Chi. Dat het allemaal in één podcast past. Niet te geloven. Disclaimer: Deze editie is voor de eerste keer opgenomen in Discord, dus vergeef het ons als de geluidskwaliteit een beetje afwijkt van wat je van ons gewend bent.

#25 - Wordt 2019 het jaar van HBO?

Gaat HBO ons dit jaar omverblazen met een shitload aan heerlijke, nieuwe series? Wat zijn de eerste indrukken rondom Disney+? Waar is AMC in hemelsnaam allemaal mee bezig? Dit, en nog veel meer, in een kakelverse editie van: Bingewatch! Doe maar lekker luisteren!

#24 - Iets met Casa de Papel, Drake en Niels zijn liefde voor The Umbrella Academy

Netflix gaat als de brandweer. In deze editie van Bingewatch komen we dan ook met goed nieuws rondom After Life, The Umbrella Academy, Top Boy én Casa de Papel. Het kan niet op. Verder zijn Steffen en Flip van New Kids met een nieuw projectje bezig en komt HBO binnenkort met een lekker kostuumdrama. Interessante dingen!

#23 - Wat heeft Apple TV+ voor ons in petto en wat zijn dé series van april?

Terwijl Vanessa ergens op een tropisch strand cocktails ligt te slurpen, praten Niels en Jochgem je in een nieuwe aflevering van Bingewatch bij over de lekkerste nieuwe series van april én kijken we naar het allernieuwste streamingplatform: Apple TV+. Waar wacht je nog op?! Klikken, klikken, klikken!

#22 - 8 'verborgen' topseries op Netflix

Homeland, Narcos, Orange Is The New Black en House Of Cards kennen we allemaal wel, maar Netflix is meer dan alleen maar hitseries. Daarom zetten we vandaag wat minder bekende series in het zonnetje.

#21 - Disney gebruikt Nederland als proeftuin voor hun nieuwe streamingdienst

In deze editie van Bingewatch hebben we goed nieuws voor de fans van Orphan Black, krijgt Nederland een cadeautje van Disney e?n bespreken we drie gloednieuwe series die deze week hun eerste trailer dropten.

#20 - Tien 'black tv shows' die het kijken meer dan waard zijn.

Black television lijkt aan een enorme come-back bezig. Sinds de nineties zijn er niet zoveel series uitgebracht met voornamelijk zwarte acteurs in de hoofdrol. Empire, Being Mary Jane, Power, Black-ish, Greenleaf, de lijst gaat maar door. Goeie zaak! In deze editie van Bingewatch bespreken we tien 'black tv shows' die iedereen eigenlijk gezien zou moeten hebben. Iedereen ja. Jij dus ook!

#19 - Vier nieuwe series die jij in maart in de gaten moet houden!

In deze negentiende editie van Bingewatch nieuws over de samenwerking tussen Lil' Dickie en Kevin Hart. Verder deelt Will Smith op Facebook zijn midlifecrisis met de wereld én tippen we vier nieuwe series die in maand van start gaan. Waar wacht je nog op? Luisteren met je donder!

#18 - Wat hebben Mary J. Blige, Kelly Rowland en Aretha Franklin met elkaar gemeen?

Deze keer vertellen we je wat Mary J Blige, Kelly Rowland en Aretha Franklin met elkaar gemeen hebben. Apart from the obvious. Ook wat aandacht voor de shitload aan nieuwe series waar Hulu mee komt én Jochgem tipt een nieuwe Netflix Original die Marvel direct doet vergeten. Het is me allemaal wat.

#17 - Kelly Rowland in nieuwe serie over de legendarische muziekshow Soul Train

In deze editie van Bingewatch hebben we de premièredatum van Penoza de film, komt Walter White (een soort van) terug op je beeldbuis en gaat de zender BET na The New Edition Story vrolijk verder met het maken van soulvolle series over de geschiedenis van black music. Dat wordt weer smullen geblazen!

Populair op FunX.nl

  • Zus van overleden Fabienne (Over Mijn Lijk): "Ik mis haar positiviteit"

  • Moeder betaalt bruiloft dochter, laat zich bezwangeren door bruidegom

  • Famke Louise werkt samen met Afro Bros op 'Sexy Loca'

  • JoeyAK verdacht van ontvoering

  • In beslag genomen designeritems steeds vaker online geveild: hoe zit dat?

  • Jeroen van 'Over Mijn Lijk' is ongeneeslijk ziek: "Ik maak er het beste van"