Films, Series & TV

Bevestigd: 'Mocro Maffia' krijgt vierde seizoen

foto: YouTube: Videolandfoto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Bevestigd: 'Mocro Maffia' krijgt vierde seizoen

De eerste aflevering van het derde seizoen van Mocro Maffia staat nog geen week op Videoland en er is nu alweer geweldig nieuws voor fans van de populaire serie. Er komt namelijk een vierde seizoen!

Bevestigd

Dat verklapte producent Annemieke van Vliet na een perspresentatie van Netflix die donderdagmiddag plaatsvond, zo bevestigt een woordvoerder aan NU.nl. Van Vliet vertelde tijdens een panelgesprek dat haar productiemaatschappij Fiction Valley dit jaar druk is met het vierde seizoen. Het is echter nog niet bekend wanneer die op Videoland zal verschijnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweede verrassing in korte tijd

Het is de tweede verrassing in korte tijd. Zo kwam twee weken geleden nog uit het niets de Mocro Maffia-miniserie Komtgoed online, die seizoen twee en drie aan elkaar verbindt. Daarin staat het personage Komtgoed centraal, gespeeld door de 16-jarige acteur Marouane Meftah. In het derde seizoen gaat het grote verhaal weer verder.

Record

De eerste aflevering van seizoen drie werd massaal bekeken en verbrak daarmee een record. De episode trok meer kijkers dan ooit, namelijk 30 procent meer dan de eerste aflevering van het vorige seizoen. De tweede aflevering is vanaf morgen te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie