Films, Series & TV

Deze spannende meermaals bekroonde Indonesische film staat vanaf nu op Netflix

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Deze spannende meermaals bekroonde Indonesische film staat vanaf nu op Netflix

Netflix biedt niet alleen de nodige ontspanning, het laat je ook kennismaken met films en series waar je normaal gesproken niet zo snel mee in aanraking zou komen. De streamingdienst snapt als geen ander dat acteertalent en sterke verhalen lang niet alleen in Hollywood te vinden zijn en geeft ook talloze niet-Engelstalige titels een platform. Zo kun je vanaf vandaag de meermaals bekroonde Indonesische dramathriller Photocopier (Penyalin Cahaya) bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dronken foto's online

Photocopier gaat over Suryani, een jonge vrouw die erachter komt dat er losbandige feestfoto's van haar online staan waar ze niks vanaf weet. Dat heeft grote gevolgen, want daardoor verliest ze haar studiebeurs. Vastbesloten erachter te komen wat er die bewuste nacht daadwerkelijk is gebeurd, gaat ze op onderzoek uit. Aan de trailer te zien loopt dat uit op een spannende zoektocht, waar onder andere gehackte telefoons en een kopieermachine bij komen kijken.

Lovende kritieken

Photocopier won op het Indonesian Film Festival maar liefst twaalf prijzen, waaronder die voor beste film, beste scenario en beste regisseur (Wregas Bhanuteja). Ook internationaal kreeg de film al uit verschillende hoeken lovende kritieken. Daarnaast wordt hoofdrolspeelster Shenina Syawalita Cinnamon aangewezen als een veelbelovend acteertalent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie