Films, Series & TV

Docu 'Alleen met iedereen' volgt Ronnie Flex tijdens maken tweede album

  1. Newschevron right
  2. Docu 'Alleen met iedereen' volgt Ronnie Flex tijdens maken tweede album

In de documentaire Alleen met iedereen zie je Ronnie Flex tijdens een belangrijke periode in zijn leven waarin hij zijn tweede album maakt.

"Ik ben soms bang dat als ik echt ga doen wat ik zelf wil en ga experimenteren, dat ik dan minder luisteraars en followers krijg. Dat de tienermeisjes me achterlaten, en ik geen baan meer heb."

Succes

De in Capelle geboren Ronell Langston Plasschaert a.k.a Ronnie Flex is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste artiesten van Nederland. In 2014 bracht Ronnie Flex zijn eerste album De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd uit. In 2015 scoorde hij veel hits en won hij verschillende prijzen met het succesvolle, gezamenlijke album New Wave, waaronder de prestigieuze Popprijs.

Zijn clips hebben miljoenen views op YouTube, de track Energie samen met Frenna stond wekenlang op nummer één in de XChart en Ronnie was de grote winnaar van de FunX Music Awards 2016 en bleek daarmee de favoriet van de FunX-luisteraars te zijn.

Documentaire

In de documentaire, die werd geregisseerd door Sacha Vermeulen, laat Ronnie Flex zich zien als een jonge artiest met grote ambities. Maar hij blijkt ook een jongen die zich graag terugtrekt.

De docu gaat op donderdag 25 mei in première in het Rotterdamse Kino en is zaterdag 27 mei om 21.15 uur te zien op NPO 3.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie