Films, Series & TV

Er kan weer lekker gegriezeld worden met de nieuwe horrorserie 'The Haunting of Bly Manor'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Er kan weer lekker gegriezeld worden met de nieuwe horrorserie 'The Haunting of Bly Manor'

Fans van The Haunting of Hill House opgelet: de makers van de spannende horrorserie brengen een nieuwe serie uit genaamd The Haunting of Bly Manor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Haunting of Hill House verscheen in het najaar van 2018 en kreeg in Nederland extra veel aandacht, omdat de Nederlandse acteur Michiel Huisman een rol had.

Nieuw verhaal

The Haunting of Bly Manor is geen nieuw seizoen, maar is een nieuw verhaal met andere personages. Wel is de serie net als The Haunting of Hill House gemaakt door regisseur Mike Flanagan en producer Trevor Macy. Je kunt dus dezelfde griezelige sfeer verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Landgoed bly manor

The Haunting of Bly Manor speelt zich af in Engeland in de jaren tachtig. Na de tragische dood van zijn au pair huurt Henry Wingrave een Amerikaanse nanny in voor zijn neefje en nichtje die wees zijn. Ze reist af naar het grote landhuis op het landgoed Bly Manor waar de familie woont. Bij aankomst begint de nieuwe nanny spoken te zien. Op het landgoed betekent doodgaan namelijk niet dat je ├ęcht weg bent.

Rollen

In de film speelt onder andere Henry Thomas een rol die je misschien kent als Elliot uit E.T. Ook Victoria Pedretti en T'Nia Miller hebben een rol. Pedretti speelde eerder in de populaire serie You en Miller kun je kennen uit Sex Education.

De serie is vanaf 9 oktober te zien op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie