Films, Series & TV

Big Sean showt huis met nachtclub bij terugkeer 'MTV Cribs'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Big Sean showt huis met nachtclub bij terugkeer 'MTV Cribs'

MTV Cribs is terug en in de eerste aflevering was het de beurt aan Big Sean om met zijn enorme huis in Californië te pronken. Het indrukwekkende huis van Sean, inclusief geheime nachtclub, zorgde voor een een vertrouwde comeback van het Amerikaanse tv-programma.

10.000 vierkante meter

Na een aantal jaren van afwezigheid komen er weer nieuwe afleveringen van MTV Cribs aan en in de eerste aflevering wordt het duidelijk dat er niet veel is veranderd. Het imposante huis van Big Sean in Los Angeles beschikt maar liefst over zeven slaapkamers, acht badkamers en meer dan 10.000 vierkante meter aan woonruimte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geheime nachtclub

Een hoogtepunt in de aflevering is de geheime nachtclub in de kelder van het huis, dat vroeger eigendom was van Slash, de leadgitarist van de Amerikaanse rockband Guns N' Roses. "Toen ik het huis kocht, had Slash hier een hele club en ze zeiden: 'Je kunt er van maken wat je wilt'. Ik had zoiets van, bro, neem je me in de maling? Dit is de club van Slash!", aldus Sean. Bij de ingang worden de gelukkige gasten er met een bordje op gewezen dat het gebruik van telefoons ten strengste verboden is.

Behalve een nachtclub beschikt het huis ook over een indrukwekkende studio. Opvallend aan de locatie is dat Sean vanuit een raampje naar zijn oude eenkamerappartement kan kijken, om hem eraan te herinneren hoe ver hij het heeft geschopt.

'Iconische franchise'

Nina L. Diaz, President of Content en Chief Creative Officer bij MTV, kondigde de terugkeer van de serie, die oorspronkelijk in 2000 van start ging, eerder al aan. "Cribs introduceerde niet alleen het celebreality genre, het creëerde een blauwdruk voor hoe we ons bezighouden op sociale media", aldus Diaz. "We vinden het geweldig om een nieuw tijdperk van deze iconische franchise in te luiden voor het publiek over de hele wereld."

Ster advertentie
Ster advertentie