Films, Series & TV

Will Smith wil coronakilo's kwijtraken in nieuwe YouTube-serie

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Will Smith wil coronakilo's kwijtraken in nieuwe YouTube-serie

Will Smith is klaar met zijn coronakilo's en wil zich weer helemaal fit voelen. Zijn weg naar fitheid gaat hij daarom vastleggen in een nieuwe YouTube-serie. De acteur deelde maandag nog een foto op Instagram met daarbij de tekst: "Ik ben in de slechtste vorm van mijn leven".

'Geen muffins meer'

In een nieuwe post op Instagram laat Will weten zijn lichaam te omarmen, maar dat er toch iets moet veranderen. "Dit is het lichaam dat me door een pandemie heeft gesleept met ontelbare dagen waarop ik de voorraadkasten leeg at", schrijft de acteur. "Ik hou van dit lichaam, maar ik wil me beter voelen. Voor mij geen muffins meer midden in de nacht."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweede samenwerking

De zesdelige serie gaat Best Shape of My Life heten en Will zal hulp krijgen van verschillende atleten, wetenschappers en andere experts. Wanneer de serie uitkomt is nog niet bekendgemaakt. Het is de tweede serie die Will gaat maken in samenwerking met YouTube. Zijn eerste dateert uit 2018, toen Will werd gevolgd voor een bungeejump boven de Grand Canyon voor zijn vijftigste verjaardag.

Ster advertentie
Ster advertentie