Films, Series & TV

Watertanden bij next level Mexicaanse recepten in Netflix-show 'Heavenly Bites'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Watertanden bij next level Mexicaanse recepten in Netflix-show 'Heavenly Bites'

Torenhoge hamburgers, hotdogs van 50 centimeter lang en desserts met twintig verschillende soorten chocola: in de Netflix-show Heavenly Bites komen de meest extreme (en lekkere) recepten uit Mexico voorbij. In de kleurrijke docuserie vertellen lokale culinaire ondernemers over hun passie voor extreme en ongewone lekkernijen en dat is gegarandeerd watertanden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Extreme gerechten

In de zes afleveringen vertellen Mexicanen van verschillende restaurants, winkels en foodtrucks over guilty pleasures op het gebied van eten: gerechten die eigenlijk echt niet kunnen omdat ze enorm vet, zoet of over de top zijn. "Regels bestaan niet" en "alles is mogelijk" klinkt het in de trailer. Ook komen er geheime familierecepten voorbij, net als tradities die al generaties lang worden doorgegeven. "Ik denk niet dat we gek zijn, we weten gewoon hoe we moeten eten!"

Heavenly Bites is vanaf 19 januari te bekijken op Netflix.

Nog meer eten

Heb je trek gekregen in meer Netflix-materiaal over eten? Dan is ook High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America een goede tip. Daarin wordt onderzocht hoe enorm de invloed van de Afro-Amerikaanse culinaire geschiedenis is op de gerechten die in de rest van de wereld nog dagelijks worden gegeten. Door af te reizen naar Benin, South Carolina, Texas en New York wordt onder meer de oorsprong van mac and cheese uitgepluisd.

Ster advertentie
Ster advertentie