Films, Series & TV

Streamingsdienst Disney+ gratis te proberen in Nederland

foto: Disney
  1. Newschevron right
  2. Streamingsdienst Disney+ gratis te proberen in Nederland

Iets nieuws testen? Jij? Ja! De streamingsdienst Disney+ is vanaf vandaag alleen gratis te testen in Nederland. Disney+, die zich beschouwt als volwaardig concurrent van Netflix, wordt 12 november officieel gelanceerd.

twee maanden

In dit geval gaat het niet om een gratis testperiode van twee weken of een maand, maar wel twee maanden! Dat betekent: schaamteloos genieten van onder anderen Disney klassiekers, Marvel-films, Pixar-films en zelfs National Geographic!

Meld je je aan voor zo'n proefabbo, dan betekent dat: films en series zonder reclame, vier streams tegelijkertijd, zeven verschillende profielen op een account én downloaden tot je erbij neervalt.

toch niet zo?

Bevalt Disney+ je toch niet zo? Let er dan wel op dat je je proefabonnement voor 11 november stopzet. Anders gaat het namelijk gewoon over in een betaald abonnement.

disney+ and chill

Wat nou als Netflix and chill opeens verandert in Disney+ and chill? Kunnen we een inhaalslag verwachten van de nieuwe streamingsdienst? Fernando sprak daarover met techjournalist Nando Kasteleijn in Start.

Ster advertentie
Ster advertentie