logo
Films, Series & TV

Anna Nooshin komt met eigen BNNVARA-programma: 'Mooier wordt het niet'

bron: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Anna Nooshin komt met eigen BNNVARA-programma: 'Mooier wordt het niet'

'Is schoonheid een vloek of een zegen?' Op deze, en andere vragen, gaat Anna Nooshin antwoord zoeken in haar nieuwe programma, Mooier wordt het niet, dat binnenkort op BNNVARA verschijnt. Ze gaat met wetenschappers en experts aan de slag om te kijken wat beauty nou precies voor effect op ons heeft.

gevolgen van schoonheid

Het nieuwe programma, dat 26 november om 22:00 uur om NPO3 te zien is, gaat over schoonheid en wat dit mentaal met ons doet. In vier afleveringen wordt er gekeken naar de positieve en negatieve gevolgen van het uiterlijk.

'Miss nederland'

In Mooier wordt het niet spreekt ze onder anderen met voormalige hockeyer Ellen Hoog en 'Miss Nederland' Jessie Jazz. Ook is presentatrice Chantal Janzen te zien en deelt zij haar eigen kijk op en ervaringen met beauty.

Confrontatie

Anna zegt dat ze door het maken van het programma zelf is gaan stilstaan bij de rol die schoonheid heeft gespeeld in haar carrière. "Omdat ik dagelijks word geconfronteerd met zoveel beelden die draaien om ‘perfectie’ ga je daar snel zelf ook in mee. De afgelopen maanden heb ik ontzettend veel verschillende mensen gesproken die ook allemaal met deze beelden worden geconfronteerd. Ik heb door het maken van deze serie geleerd dat lang niet iedereen zich vertegenwoordigd voelt in de mediawereld waar ik zelf dagelijks in zit."

Ster advertentie
Ster advertentie