Films, Series & TV

Netflix deelt nieuwe beelden tweede seizoen 'Lupin'

foto: Facebook: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix deelt nieuwe beelden tweede seizoen 'Lupin'

Netflix heeft nieuwe beelden van het tweede seizoen van Lupin vrijgegeven op social media. "Als wij je nou de eerste beelden van Lupin seizoen 2 geven, vragen jullie dan wanneer het op Netflix komt?", schrijft de streamingdienst bij de foto's.

Releasedatum

Het was al bekend dat het tweede deel van Lupin deze zomer op Netflix verschijnt. Helaas wil de streamingdienst nog steeds geen exacte datum geven. "Het antwoord is nog steeds: ergens deze zomer", staat er op Facebook.

Nieuwe beelden

In de nieuwe beelden, een aantal foto's, zie je voornamelijk hoofdrolspeler Omar Sy in zijn rol als gentleman-dief Assane Diop. Daarnaast heeft Netflix iets meer bekendgemaakt wat we qua verhaal kunnen verwachten van het aankomende deel van de hitserie:

“De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.”

Weinig nieuws

Voorlopig is dat alle nieuwe informatie waar fans het mee moeten doen. In maart werd er ook al teaser trailer gedeeld. Die kun je hieronder terugkijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie