Films, Series & TV

Netflix deelt trailer van scifi-serie 'Away' van 'Batman'-regisseur Matt Reeves

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix deelt trailer van scifi-serie 'Away' van 'Batman'-regisseur Matt Reeves

Drie jaar lang van huis zijn om een andere planeet te onderzoeken... Zou jij het durven? Astronaut Emma, gespeeld door Hilary Swank, in ieder geval wel. Zij vliegt in de nieuwe Netflix-serie Away namelijk als commandant van een ruimtevaartmissie naar Mars. Terwijl ze probeert in leven te blijven en haar taak te volbrengen, komen de relaties met zowel het thuisfront als haar mede-astronauten op scherp te staan...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Internationaal team

De tiendelige serie gaat volgens de makers over "hoop, menselijkheid en hoe we elkaar uiteindelijk nodig hebben om onmogelijke dingen te bereiken". De eerste teaser laat vooral het emotionele aspect van de ruimtevaartmissie zien. Emma heeft namelijk haar gezin moeten achterlaten om samen met een internationaal team - astronauten van Russische, Brits-Ghanese, Indische en Chinese afkomst - een van de belangrijkste doelen van de mensheid waar te maken.

Batman-regisseur

De makers van de serie zijn onder anderen schrijver Andrew Hinderaker en regisseur Matt Reeves. Die laatste is een bekende naam. Matt gaat namelijk ook de nieuwe Batman-film regisseren die volgend jaar uit komt. Verder heeft hij titels als Dawn of the Planet of the Apes en Cloverfield op zijn naam staan. De cast bestaat naast Oscar-winnares Hilary ook uit Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki, Vivian Wu en Monique Curnen.

Away is vanaf 4 september te bekijken op Netflix.

Foto: Diyah Pera/Netflix

Ster advertentie
Ster advertentie