Films, Series & TV

Gloednieuwe 'Transformers'-serie verschijnt binnenkort op Netflix

foto: Paramount
  1. Newschevron right
  2. Gloednieuwe 'Transformers'-serie verschijnt binnenkort op Netflix

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Transformers-fans hebben wat om naar uit te kijken. Netflix komt namelijk met een gloednieuwe animatieserie over de robots in disguise. Het verhaal zal zich focussen op de oorlog tussen de Autobots en Decepticons op de thuisplaneet van de Transformers, Cybertron.

Oorlog op Cybertron

Het zal gaan om een serie in anime-stijl. Op basis van de eerste trailer lijkt de serie vooral op de openingsscene van de speelfilm Bumblebee (2018), die zich ook op Cybertron afspeelt. Verder is te zien hoe Optimus de Autobots mobiliseert om achter de krachtige All Spark aan te gaan. Met deze energiebron kunnen de Autobots de strijd om Cybertron winnen, maar helaas komt opperschurk Megatron al snel achter de plannen van Optimus en slaat hij keihard terug.

Drie delen

Er zullen drie delen komen van de serie, waarvan Siege de eerste is en op 30 juli uitkomt. Het tweede deel Arc zal zich op aarde afspelen en later dit jaar uitkomen. Ondanks dat de eerste trailer er fantastisch uitziet, is er wel een minpuntje: de iconische stem van Peter Cullen, die normaliter Optimus Prime inspreekt, ontbreekt… maar dat mag de pret verder niet drukken!

Bekijk hierboven de trailer.

Ster advertentie
Ster advertentie