Films, Series & TV

Idris Elba vecht voor professionele kickbokscarrière in 'Fighter'

  1. Newschevron right
  2. Idris Elba vecht voor professionele kickbokscarrière in 'Fighter'

De 44-jarige acteur Idris Elba heeft zichzelf weer voor een nieuwe uitdaging gesteld. Voor een driedelige serie duikt Idris Elba in de wereld van Muay Thai en kickboksen. En hij neemt het serieus! In de serie is te zien hoe hij zich voorbereidt op zijn debuutgevecht in de York Hall in Londen. De eerste beelden van de documentaire zien er al spectaculair uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bokswereld

Idris Elba is bekend van zijn stoere, sterke rollen, zoals in 'The Wire', 'Luther' en 'Bastille Day'. In deze documentaire zoekt hij uit of hij zelf ook overzulke kwaliteiten beschikt. Lukt het hem om een professionele kickbokser te worden in een periode twaalf maanden?

Alles is mogelijk

Hij heeft al veel reacties gekregen over zijn stappen in de professionele bokswereld. Want hoe zit het dan met het acteren? Hij vertelt aan Discovery Channel over zijn beslissing om de stap toch te maken.

''Ik geloof dat iedereen alles kan doen. Ik zou mijn neus breken voor dit gevecht, ik ga ervoor. Het zit in het hart, het gaat om het hart. Wat ik probeer te bereiken, moet ik benaderen als een professionele vechter. Anders is het gewoon een hobby.''

Eerder deelde Madonna al beelden van het eerste gevecht van Idris Elba in Londen.

Ook 7dub deelde al meerdere foto's en beelden van zijn voorbereidingen:

'Idris Elba: Fighter' is vanaf 5 maart te zien op Discovery Channel.

Ster advertentie
Ster advertentie