Naar homepage
Films, Series & TV

Zo ziet Tom Holland eruit als Nathan Drake in 'Uncharted'-film

foto: Sonyfoto: Sony
  1. Newschevron right
  2. Zo ziet Tom Holland eruit als Nathan Drake in 'Uncharted'-film

Jarenlang werd de film uitgesteld, maar afgelopen zomer zijn de opnames van de Uncharted-verfilming dan eindelijk van start gegaan. Het hoofdpersonage van de populaire PlayStation-game, Nathan Drake, wordt gespeeld door Tom Holland, die de meesten kennen als Spider-Man. De acteur deelt nu voor het eerst een foto van zichzelf als de schattenzoeker.

Eerste beelden

Op Instagram toont de 24-jarige een foto van zichzelf als Nathan Drake. "Leuk om je te ontmoeten, ik ben Nate", schrijft hij erbij. Zijn vertolking kan vooralsnog op veel positieve reacties rekenen. "Holy shit! Dit is een van mijn favoriete games en als ik dit zo zie, kan ik echt niet wachten", schrijft een fan in de comments.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Plotdetails nog vrijwel onbekend

In de film zal Tom een jonge versie van Nathan spelen en zal hij op zoek gaan naar een schat nagelaten door een van zijn voorouders, Sir. Nathan Francis Drake. Meer plotdetails zijn verder niet bekend, maar in Uncharted: Drake's Deception en A Thief's End is ook een jonge Nathan te zien dus wellicht dat het verhaal hier mede op gebaseerd zal zijn.

Grote namen in de cast

Wel bekend is dat Mark Wahlberg oom Sully zal spelen en Tati Gabrielle journaliste Elena. Daarnaast heeft Antonia Banderas zich bij de cast toegevoegd en speelt hij volgens geruchten de slechterik. Wanneer de film precies zal verschijnen, is nog niet bekend.

PlayStation-games

In de Uncharted-games zien we hoe schattenzoeker Nathan Drake op zoek gaat naar verschillende grote schatten van bekende iconen uit de geschiedenis. De games staan bekend om hun visuele pracht en spectaculaire, filmische momenten.

Ster advertentie
Ster advertentie