Films, Series & TV

Dit zijn de bingewatch-tips van Jamie Li

foto: Instagram: mrsjamieli
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de bingewatch-tips van Jamie Li

Op de bank ploffen met een goede serie is heerlijk (zeker in quarantaine-tijd), maar met het grote aanbod aan nieuwe series en streamingplatforms is het soms lastig kiezen wat je nou moet kijken. De FunX Bingewatch-podcast helpt je door die jungle van series heen met de leukste tips en de nieuwste updates. Elke aflevering beantwoordt een Very Important Bingewatcher vijf vragen over zijn of haar kijkgedrag en favoriete series. Dit keer tipt YouTuber en schrijfster Jamie Li haar favorieten.

Hoe kijk jij?
"Biertje, dekentje en het liefst ook wat snacks. Meestal stuur ik dan m'n vriend om die te halen, want ik kijk spannende detective- en misdaadseries en dan durf ik niet meer 's avonds laat over straat. Ik eet dan het liefst popcorn en m&m's."

"Ik kan nachten doorhalen!"

Wat was je eerste verslaving?
"Prison Break, daar begon het mee. Toen het nog hot was, kreeg ik voor het eerst te maken met bingewatchen. Ik kon niet stoppen met kijken. Maar toen het later weer terugkwam, besefte ik me dat ik het best wel slecht vond."

Wat kijk je nu?
"The Outsider. Vlak hiervoor heb ik twee nachten doorgehaald met Narcos Mexico seizoen twee. Dat vond ik heel tof!"

Welke serie moet iedereen hebben gezien?
"Breaking Bad. Ik vond het verhaal heel origineel, het is superspannend en ik hou van de manier waarop het gefilmd is. [...] Je moet het gezien hebben in je leven."

Wat kijk je stiekem?
"Ik heb heel stiekem Narcos gekeken, want ik moest eigenlijk op m'n vriend wachten, maar hij is nooit thuis! Dus ik heb het er maar op gewaagd... Verder is New Amsterdam op Videoland ook zeker een guilty pleasure."

FUNX BINGEWATCH

Meer luisteren over series? Je kan alle afleveringen van FunX Bingewatch hier terugvinden of luisteren op Spotify. En wist je dat FunX nog meer podcasts heeft? Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

Ster advertentie
Ster advertentie