Films, Series & TV

StukTV dropt spannende eerste aflevering van De Kluis met Valerio, Tygo en Caroline

foto: youtube/StukTV
  1. Newschevron right
  2. StukTV dropt spannende eerste aflevering van De Kluis met Valerio, Tygo en Caroline

De mannen van StukTV hebben een spannend nieuw programma dat De Kluis heet. Giel, Thomas en Stefan moeten tien dagen lang en 24 uur per dag een aantal kluizen en een diamant beschermen. Zij eten en verblijven op de locatie en mogen die plaats niet verlaten in dit duurste Nederlandse onlineprogramma ooit. In de tussentijd nemen ze het op tegen groepen overvallers. Er zijn acht teams met beroemde overvallers die op ieder moment van de dag kunnen toeslaan. Niemand weet wie er gaat komen of wanneer dat gaat gebeuren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goudstukken jatten

In de eerste aflevering van De Kluis bestaat het team van overvallers uit Valerio Zeno, Tygo Gernandt en Caroline Tensen. Zij krijgen handige gear mee zoals een multi-tool met een mes, een zaklamp, tie-rips, tape, touw, tassen, plattegronden, foto’s, kleding en portofoons. Daarnaast zijn liggen er ook handige dingen op de locatie zoals een airsoftgun om Giel, Thomas en Stefan mee uit te schakelen en te beroven van minimaal 35 van de 70 goudstukken. 1 van de 4 kluizen bevat 70 goudstaven. De overige kluizen bevatten slechts 1 goudstaaf.

Geraakt?

Let wel op: Wanneer een overvaller wordt geraakt door een kogel, of wordt overmeesterd, dan wordt hij of zij gearresteerd door TeamSTUK. Ze worden in het midden van de locatie op een stoel vastgebonden. Maar ze kunnen altijd weten te ontsnappen. Het team krijgt één uur om de overval voor te bereiden en twee uur om het uit te voeren.

Bij winst

Een team dat weet te ontsnappen mag 10.000 euro schenken aan een goed doel naar keuze. Het team dat aan het einde van dit seizoen het beste heeft gepresteerd, krijgt nog eens 20.000 euro voor het goede doel dat ze hebben uitgekozen.

Ster advertentie
Ster advertentie