Films, Series & TV

Netflix komt met nieuwe horrorfilm met Jake Gyllenhaal

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix komt met nieuwe horrorfilm met Jake Gyllenhaal

Ben je al bijgekomen van Bird Box? Dan kan je je gaan klaarmaken voor de volgende Netflix-film en deze is wel een tikkeltje enger. Op 1 februari verschijnt de nieuwe horrorfilm Velvet Buzzsaw. Hierin speelt Jake Gyllenhaal een kunsthandelaar die te maken krijgt met een nogal creepy kunstcollectie. Alhoewel de kunstscene nou niet per se de meest spannende setting lijkt, laat de trailer wel wat anders zien. Iets met bovennatuurlijke schilderijen en bloed als verf...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

cast

De cast is veelbelovend. Naast Jake speelt in deze Netflix-film John Malkovich een rol, die we ook zagen in Bird Box. Verder zien we ook Rene Russo (Thor, Nightcrawler, Lethal Weaspon) en Toni Collette (Hereditary, Little Miss Sunshine, The Sixth Sense). Ook spot je in de trailer Natalia Dyer, beter bekend als Nancy Wheeler uit Stranger Things. De regie is in handen van Dan Gilroy, die eerder samenwerkte met Gyllenhaal en Rene Russo bij Nightcrawler.

Bird box

Volgens fans wordt Velvet Buzzsaw net zo groot en veelbesproken als Bird Box. Dat belooft wat, want rondom die film is ondertussen een ware hype inclusief een levensgevaarlijke challenge en een bootlading aan memes ontstaan.

Ster advertentie
Ster advertentie