Films, Series & TV

Horrorserie The Haunting of Hill House krijgt mogelijk tweede seizoen

  1. Newschevron right
  2. Horrorserie The Haunting of Hill House krijgt mogelijk tweede seizoen

Goed nieuws voor fans van de enge Netflix-serie The Haunting of Hill House, want de horrorserie lijkt een tweede seizoen te gaan krijgen. Actrice Carla Gugino, die Olivia speelt, vertelde onlangs dat regisseur Mike Flanagan al met het idee liep om het tweede seizoen een anthologieserie te maken, dus een reeks waarin iedere aflevering een eigen losstaand verhaal zou vertellen. Je moet dan denken aan series zoals Black Mirror of American Horror Story.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schrik je rot

Een tweede seizoen van The Haunting of Hill House zou overigens geen gek idee zijn, want de serie is populair en krijgt veel goede reviews. De kijkers zijn zich vaak rot geschrokken en er zouden zelfs een paar mensen zijn flauwgevallen. Daarnaast gaat er een gerucht dat castleden tijdens de opnames vreemde dingen zagen en die nachten ook niet in slaap konden komen.

Verstopte geesten

Mocht je geen geduld hebben om nog langer te wachten op het tweede seizoen van The Haunting of Hill House, dan is het misschien een idee om het eerste seizoen opnieuw te kijken. In heel veel scenes zit een griezelige geest verstopt en je kan er een sport van maken om die te vinden. Vulture heeft een aantal van die spoken op een rijtje gezet en hieronder krijg je alvast een voorproefje.


Foto: Netflix

Niet kunnen vinden? Tip: kijk bij de trapleuning.

Ster advertentie
Ster advertentie