Films, Series & TV

Selma Omari en Yolanthe Cabau te zien in komediefilm 'Liefde zonder grenzen'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari en Yolanthe Cabau te zien in komediefilm 'Liefde zonder grenzen'

Met de heropening van bioscopen in zicht is het bijna tijd om weer ouderwets te gieren en brullen tijdens het kijken van een goede komediefilm. Niemand minder dan Selma Omari en Yolanthe Cabau gaan ervoor zorgen dat je je lach niet kunt inhouden in een nieuwe romantische komediefilm genaamd Liefde Zonder Grenzen. Dat hebben filmdistributeur Splendid Film en filmproductiebedrijf Am Pictures bekendgemaakt middels een persbericht.

Vernieuwende romantische komedie

Liefde Zonder Grenzen moet een vernieuwende romantische komediefilm worden met een diverse cast en actuele thema's. De film vertelt het verhaal over de liefdeslevens van zussen Eva en Lieke, broer Maarten en vader Ferry die compleet van elkaar verschillen en allesbehalve standaard zijn. Welke rollen Selma en Yolanthe daarin gaan spelen is nog niet bekendgemaakt. Liefde Zonder Grenzen is ook de eerste film waarin Selma te zien zal zijn. De influencer maakte eerder al haar debuut als artieste en maakt dit najaar dus haar debuut als actrice op het witte doek.

In oktober in de bioscoop

De film verschijnt in oktober in de bioscoop en wordt geproduceerd door de makers van F*ck de Liefde en Just Say Yes. De opnames voor de film zijn deze week al van start gegaan. Naast Selma en Yolanthe is er ook een rol weggelegd voor Hassan Slaby. Hassan ken je wellicht van Goede tijden, slechte tijden, Superjuffie en Rokjesdag.

Tweede film van 2021

Voor Yolanthe is Liefde Zonder Grenzen haar tweede film van 2021. Eerder verscheen ze al in de Nederlandse Netflix Original Just Say Yes. In het persbericht liet ze weten blij te zijn om deel uit te maken van de film. "Liefde Zonder Grenzen heeft een gemĂȘleerde cast. Ik vind het belangrijk dat op het witte doek het Nederland van nu gezien wordt. Ik ben dan ook superblij om onderdeel van dit project uit te maken."

Ster advertentie
Ster advertentie