Films, Series & TV

Geweldige eerste trailer voor 'Cursed' op Netflix

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Geweldige eerste trailer voor 'Cursed' op Netflix

Netflix blijft fantasyseries droppen! Na The Witcher is het nu de beurt aan Cursed. De eerste beelden van de serie die het verhaal van Arthur in een nieuw jasje steekt, zien er sensationeel uit! Even spectaculair als de slowmo-beelden in de film 300 en dat is niet geheel toevallig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nimue en Arthur

Katherine Langford die je kent als Hannah Baker uit 13 Reasons Why, speelt de hoofdrol in Cursed. Het personage dat ze speelt heet Nimue, een vrouw met een flink zwaard en speciale krachten die haar planeet gaat proberen te redden. Zij gaat samen met Arthur op zoek naar Merlin om hem een eeuwenoud zwaard te overhandigen. Tijdens de reis wordt Nimue een vrijheidsstrijder die het opneemt tegen King Uther en zijn leger.

Frank Miller

Het meest opvallende is misschien wel dat de bedenkers van het verhaal - Frank Miller en Tom Wheeler - de serie niet alleen hebben geschreven, maar ook geproduceerd. Miller is tevens de geestelijk vader van de comics 300 en Sin City die ook succesvol verfilmd zijn. De serie verschijnt 17 juli op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie