Films, Series & TV

Er komt een film van de Netflix-serie Undercover

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Er komt een film van de Netflix-serie Undercover

De Netflix-serie Undercover, de eerste Nederlands-Belgische original van het streamingplatform, is razend populair en daarom heeft Netflix besloten om met een filmversie van de serie te komen. Fans wachten momenteel op het tweede seizoen, dat op 6 september zal verschijnen, maar hebben daarnaast gelukkig dus nóg iets om naar uit te kijken.

Filmversie

De film zal draaien om Ferry Bouman, het hoofdpersonage uit de hitserie. Geheel toepasselijk zal de film Ferry gaan heten en het verhaal vertellen over de beginjaren van de beruchte crimineel. Hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap zullen allebei in de prequel te zien zijn.

Verhaal

Ferry speelt zich af in 2006 in Amsterdam. De meedogenloze Ferry Bouman is dan werkzaam voor de machtige hasjbaron Ralph Brink. Wanneer de bende op een dag bruut wordt overvallen, raakt de zoon van Ralph ernstig gewond. De bende komt er dan achter dat de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen en besluit Ferry op pad te sturen om de daders te vinden, met alle gevolgen van dien...

Voorbereidingen

Wanneer de film precies te zien zal zijn is nog niet bekend, maar uit een eerste clip van Netflix blijkt dat hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap al druk bezig zijn met het oefenen van hun tekst.

Ster advertentie
Ster advertentie