Films, Series & TV

Het tekort aan woningen is enger dan ooit in horrorfilm 'No One Gets Out Alive'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Het tekort aan woningen is enger dan ooit in horrorfilm 'No One Gets Out Alive'

Een tekort aan betaalbare huurwoningen en torenhoge koopprijzen: de situatie op de woningmarkt kun je rustig horror noemen. In de nieuwe Netflix-film No One Gets Out Alive wordt dat wel heel letterlijk. Daarin moet immigrant Ambar, die in de Verenigde Staten op zoek is naar de American Dream, noodgedwongen een kamer nemen in een doodeng pension...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nachtmerriehuis

Wanneer Ambar (Cristina Rodlo) vanuit Mexico in het koude Cleveland aankomt, belandt ze al snel in een nachtmerrie. Ze heeft weinig geld en om een slaapplek te hebben tijdens de winter, huurt ze een goedkope kamer bij Red in een creepy pension.

"Er is iets mis met deze plek" is misschien wel de meest gehoorde horrorquote ooit en komt ook in deze trailer voorbij. Zo hoort Ambar vreemde geluiden, krijgt ze verontrustende dromen en ziet ze enge dingen in het huis. Ze blijkt een duistere 'huisgenoot' te hebben waar ze niet aan kan ontsnappen.

29 september

No One Gets Out Alive is geregisseerd door Santiago Menghini en gebaseerd op een boek van Adam Nevill, die ook voor het verhaal achter The Ritual zorgde. Vanaf 29 september staat de film op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie