Naar homepage
Films, Series & TV

Netflix komt deze zomer met actievolle horrorfilm 'Blood Red Sky'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix komt deze zomer met actievolle horrorfilm 'Blood Red Sky'

Het ziet ernaar uit dat Netflix-abonnees in juli een griezelige maand tegemoet gaan. Na de pas aangekondigde horrorfilmreeks Fear Street en het Italiaanse A Classic Horror Story verschijnt volgende maand ook de horrorfilm Blood Red Sky op de streamingdienst. Netflix bracht gisteren de eerste trailer uit van de film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Duistere krachten

Blood Red Sky vertelt het verhaal van Nadja (Peri Baumeister) die samen met haar 10-jarige zoontje vanuit Duitsland naar New York vliegt voor een doktersbehandeling om van haar mysterieuze ziekte af te komen. De vlucht verloopt echter anders dan gehoopt wanneer een groep terroristen het vliegtuig kaapt. Om haar zoon te beschermen ziet ze zich genoodzaakt om haar duistere krachten te ontketenen en haar ware gedaante als vampier te onthullen, waarna ze de jacht opent op het groepje terroristen.

Vanaf 23 juli te streamen

De Duits-Britse horrorfilm is geschreven en geregisseerd door Peter Thorwarth, die eerder de Netflix Original Wir Sind die Welle maakte. Naast Baumeister is ook de Amerikaanse acteur Dominic Purcell, bekend van Prison Break, te zien in de film als een van de terroristen. Blood Red Sky is vanaf 23 juli te streamen op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie