Films, Series & TV

Netflix dropt eerste trailer van tweede seizoen Spaanse serie 'Sky Rojo'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt eerste trailer van tweede seizoen Spaanse serie 'Sky Rojo'

De releasedatum van het tweede seizoen van de Spaanse actieserie Sky Rojo komt steeds dichterbij. Op 23 juli is om precies te zijn te zien hoe het verdergaat met de op de vlucht geslagen prostituees Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Esposito) en Gina (Yanis Prado). Om de fans alvast warm te maken, dropt Netflix vandaag de eerste trailer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op de vlucht

Netflix dropte het eerste seizoen van Sky Rojo op 19 maart. De makers van de serie zijn Álex Pina en Esther Martínez Lobato, ofwel de makers achter de populaire serie La Casa de Papel. De serie focust zich op drie vrouwen die op de vlucht slaan voor hun pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian, nadat ze het werk in een seksclub achter zich laten. Dat zorgt ervoor dat de vrouwen in allerlei bizarre situaties terechtkomen.

Jacht op pooiers

Al op 29 maart kondigde Netflix het tweede seizoen aan. In de eerste trailer is te zien dat de rollen dit keer omgedraaid zullen zijn, ofwel dat Coral, Wendy en Gina nu jagen op de mannen die hen tot nu toe telkens achterna hebben gezeten na hun ontsnapping uit de seksclub.

In maart lieten de makers aan FunX weten: "Het tweede seizoen is al opgenomen en hoe eerder het uitkomt, hoe beter. Het eerste seizoen creëert zoveel adrenaline bij de kijker dat je waarschijnlijk niet lang kan wachten op het tweede seizoen."

Ster advertentie
Ster advertentie