Films, Series & TV

Netflix dropt gloednieuwe trailer actieserie 'Sky Rojo' van makers 'La Casa de Papel'

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt gloednieuwe trailer actieserie 'Sky Rojo' van makers 'La Casa de Papel'

Begin dit jaar kondigde Netflix aan dat de makers van La Casa de Papel met een gloednieuwe serie komen dit jaar: Sky Rojo. De streamingservice heeft inmiddels de eerste trailer gedropt en die belooft veel goeds!

Op de vlucht voor hun pooier

De serie gaat over drie vrouwen: Coral, Wendy en Gina. Zij werken als prostituee in een Spaanse stripclub en besluiten een op een dag de biezen te nemen. Niet zonder gevolg echter, want hun pooier Romeo komt hier al snel achter en besluit een klopjacht te maken op de vrouwen. Wat volgt is een bloedstollende roadtrip, waarin de vrouwen er alles aan doen om te overleven.

Twee seizoenen staan al klaar

De serie beschikt dus over alle elementen om lekker te gaan bingewatchen: veel actie, verrassende plotwendingen en een flinke dosis zwarte humor. Netflix lijkt in ieder geval al vertrouwen te hebben in de show, want de streamgigant heeft niet één, maar zelfs al twéé seizoenen besteld!

Het eerste seizoen van de serie is vanaf 19 maart te zien op Netflix, bestaande uit tien afleveringen van ieder een half uur. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie