Films, Series & TV

Het vierde seizoen van de populaire serie The Boys zal in juni 2024 uitkomen

foto: YouTube: Prime Video
  1. Newschevron right
  2. Het vierde seizoen van de populaire serie The Boys zal in juni 2024 uitkomen

Prime Video’s, gebaseerd is op de strips van Garth Ennis en Darick Robertson, heeft een nieuw seizoen aangekondigd. Het vierde seizoen met in totaal acht afleveringen zal op 13 juni te zien zijn. De eerste drie afleveringen zijn meteen beschikbaar waarna de rest van de afleveringen wekelijks uit zullen komen.

Beschrijving Prime Video

Met de release van het vierde seizoen van The Boys Seizoen 4 schrijft Prime Video: "De wereld staat op zijn kop in dit nieuwe seizoen. Terwijl Victoria Neuman dichterbij dan ooit bij de Oval Office komt, misbruikt Homelander zijn krachten. Butcher heeft nog maar enkele maanden te leven, is Becca's zoon kwijt en heeft niet langer de leiding over The Boys. Het team is zijn leugens zat. Met de spanningen die hoger zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden."

Teaser

Eerder kwam er al een teaser uit die hintte naar de mogelijke ondergang van Homelander. Black Noir zal terugkeren na het gevecht tegen Homelander. Daarnaast lijkt het dat Senator Victoria Neuman zal beschikken over een voor Homelander dreigende virus.

The Boys seizoen vier zal vanaf 13 juni te zien zijn op Prime Video.

Ster advertentie
Ster advertentie