Films, Series & TV

Zet je schrap voor de eerste teaser van seizoen vier van 'The Boys'

foto: YouTube: Prime Video
  1. Newschevron right
  2. Zet je schrap voor de eerste teaser van seizoen vier van 'The Boys'

Maak je borst maar nat, want The Boys komen weer in actie. Na het in 2022 verschenen derde seizoen en de spin-off Gen V keert The Boys in 2024 terug met het vierde seizoen. Amazon Prime Video loste gisteren de eerste teaser van de populaire televisiereeks.

Wereld staat op instorten

Het vierde seizoen van The Boys volgt zowel na de gebeurtenissen uit seizoen drie en de spin-off Gen V. Terwijl de wereld op instorten staat, verstevigt superschurk Homelander zijn machtspositie in de VS. Tegelijkertijd hebben The Boys hun leider Billy Butcher verstoten vanwege zijn ontelbare leugens. Aangezien er ontzettend veel op het spel staat, proberen ze toch een manier te vinden om samen de wereld te redden voordat het te laat is.

Hoewel de teaser weinig loslaat over het verhaal, is het tot zover duidelijk dat de eerste aflevering van seizoen vier de titel Department of Dirty Tricks draagt. In totaal kunnen fans acht nieuwe afleveringen verwachten. Een releasedatum laat helaas nog even op zich wachten, maar tot het zover is, kun je hieronder genieten van de eerste beelden van seizoen vier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie