Films, Series & TV

'Ted' is terug met een gloednieuwe serie en dit zijn de eerste beelden

foto: YouTube: Peacock
  1. Newschevron right
  2. 'Ted' is terug met een gloednieuwe serie en dit zijn de eerste beelden

De eerste beelden van de nieuwe Ted-serie die binnenkort uitkomt. De serie is een prequel van de succesvolle Ted-films die 2012 en '15 uitkwamen. De komedieserie zal te zien zijn via Peacock en streamingsdienst deelt nu vast de eerste beelden via een trailer.

TED

De serie speel zich af gedurende de tienerjaren van Ted en zijn vriend John Bennett. In de trailer zien we hoe Ted gedwongen wordt om naar school te gaan met John. In een van de scènes vraagt Ted aan John hoe "kut" school eigenlijk zou zijn. "Je gaat het niet leuk vinden. Het lijkt alsof je balzakken zo hard tegen elkaar worden geslagen dat ze één worden", antwoordt John vervolgens. Het blijkt dus dat het schoolleven niet zo makkelijk afgaat, maar Ted zou zichzelf niet zijn als hij niet voor zijn eigen vermaak zou zorgen binnen de leslokalen.

De pratende teddybeer staat natuurlijk bekend om zijn capriolen en zijn grote mond, die hij in zijn tienerjaren ook al had. In de serie houdt Ted dan ook geen blad voor de mond en krijgt John het zwaar te verduren. Maar als puntje bij paaltje komt, staat Ted altijd klaar voor zijn beste vriend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie