Films, Series & TV

Vloggende broers Bilal en Brahim ontmoeten elkaar na tien weken weer

foto: YouTube: Brahim Vlogs
  1. Newschevron right
  2. Vloggende broers Bilal en Brahim ontmoeten elkaar na tien weken weer

De vloggende broers Bilal en Brahim doen normaal alles samen, maar dit jaar waren ze gescheiden door het coronavirus. Ze hebben elkaar tien weken niet kunnen zien, omdat Bilal geen bezoek mocht ontvangen in zijn woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Na 2,5 maand kon Brahim zijn broer Bilal die het syndroom van Down heeft, eindelijk weer zien. De zeer emotionele ontmoeting werd vastgelegd voor de vlog.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Emotionele ontmoeting

In eerdere vlogs vertelde Brahim al dat Bilal het moeilijk had in de woongroep, omdat hij niet helemaal begreep waarom ze elkaar zo lang niet mochten zien. Hij kon dan ook niet wachten tot ze elkaar weer zouden zien. Op de dag dat Brahim naar Bilal rijdt, heeft hij nog niets gegeten. Bilal zit de hele tijd voor het raam te wachten. En zodra hij Brahim ziet, wacht hij geen seconde. Hij rent direct naar zijn broer en wat volgt is een emotionele ontmoeting waar heel wat tranen bij weggepinkt worden.

Woensdag: deel 2

In de eerste vlog zien we de dagen voordat de broers elkaar ontmoeten en de ochtend dat Brahim zijn broertje komt ophalen. Woensdag volgt het tweede deel waarin te zien is hoe ze samen het Suikerfeest vieren en hoe Bilal verrast wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie