Films, Series & TV

Eva Cleven doet mee aan Expeditie Robinson

  1. Newschevron right
  2. Eva Cleven doet mee aan Expeditie Robinson

Er zijn vandaag weer nieuwe kandidaten van Expeditie Robinson bekendgemaakt. Aan het kandidatenteam zijn onder andere onze eigen Eva Cleven, MTV-presentator Rijk Hofman, 24 Kitchen-presentator Hugo Kennis, 3FM-dj Eva Koreman, presentatrice en radio-dj Fien Vermeulen en handbalster Yvette Broch toegevoegd.

Deelnemers

Eerder werd al bekendgemaakt dat Smaakpolitie-presentator Rob Geus, YouTuber Kalvijn, zangeres Shary-An Nivilac en catwalkcoach Mariana Verkerk, 3FM-dj Frank van der Lende, YouTuber Onnedi, zangeres Anita Heiker en RTL Nieuws-verslaggever Jaap van Deurzen meedoen aan de twintigste editie van Expeditie Robinson.

EERSTE AFLEVERING

Dit seizoen van Expeditie Robinson telt in totaal zestien afleveringen die worden gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. De eerste aflevering is te zien op zondag 1 september om 20.00 uur op RTL4. Daarna volgt om 21.30 uur Eilandpraat met Luuk Ikink op RTL5.

Eva heeft er heel veel zin in en is benieuwd wat de kijkers thuis van het seizoen gaan vinden. "Ik kan niet wachten totdat iedereen kan zien wat voor avontuur ik heb beleefd."

Ster advertentie
Ster advertentie