Films, Series & TV

Drake produceert nieuwe tienerserie van HBO met Zendaya in de hoofdrol

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake produceert nieuwe tienerserie van HBO met Zendaya in de hoofdrol

Als het op muziek aan komt, gaat Drake natuurlijk heel lekker. Nu heeft de rapper een nieuw project klaarliggen, maar die heeft niks met muziek te maken. Hij gaat namelijk Euphoria produceren, een nieuwe tienerserie van HBO met Zendaya in de hoofdrol.

uitvoerend producent

Samen met productiebedrijf A24 (bekend van o.a. Moonlight en Hereditary) werkt Drizzy aan de serie als uitvoerend producent. Ook zijn eigen manager Future the Prince werkt mee Euphoria. De originele serie kwam in 2012 al uit en de makers daarvan, Ron Leshem en Daphne Levin, zijn nu ook producenten.

euphoria

De vernieuwde Euphoria is gebaseerd op de oorspronkelijke Israƫlische versie. De serie draait om een groep middelbare scholieren die kampen met veel voorkomende tienerproblemen, zoals drugs, seks, identiteit, liefde, vriendschappen, social media en trauma's. Zendaya heeft hierin de hoofdrol samen met Maude Apatow, Brian "Astro" Bradley, Angus McLoud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer and Sydney Sweeney.

Euphoria wordt in 2019 verwacht.

Ster advertentie
Ster advertentie